opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Cree lanceert slimme lamp tegen lage prijs

Cree lanceert slimme lamp tegen lage prijs

Het Amerikaanse bedrijf Cree heeft bekend gemaakt dat het zich eveneens gaat concentreren op de productie van speciale LED-verlichting. Speciaal, vooral op vlak van kostprijs, want de LED-lampen die door Cree worden aangeboden zullen in de Verenigde Staten amper 15 dollar kosten. Voorheen kozen in principe alleen specifieke start-ups en designbedrijven er voor om zich te wagen in het produceren van slimme lampen. Tegenwoordig is dat niet langer het geval en begeven ook gevestigde waarden waaronder Cree zich op deze markt.

 

Betaalbaar

De Connected LED Bulb die door Cree op de markt wordt gezet combineert het beste van twee werelden. Niet alleen past deze slimme lamp perfect in het smart home principe, daarnaast wordt ze aangeboden voor nog geen 15 dollar, amper 12 euro, een spotprijs dus in vergelijking met de concurrentie die op de markt verkrijgbaar is.

 

Mogelijkheden

Wat heeft de Connected LED Bulb nu eigenlijk precies te bieden? Cree benadrukt dat het bij haar eigenlijk niet zozeer te doen is om de kleuren, maar vooral om de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om alle lampen in huis in één keer aan te doen, maar kunnen ze ook gezamenlijk worden uitgeschakeld. Verder is uw verlichting vanop afstand te beheren en kan de verlichting in huis gebruikt worden om notificaties te versturen. Even snel de verlichting in de kamer van zoonlief laten aan en uitgaan, kan er op wijzen dat hij naar beneden moet komen... Ook het dimmen van de verlichting behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Energiebesparing

De duurzaamheid van LED-verlichting op zich blijkt ook uit de zogenaamde Connected Bulb. Deze verlichting zou het namelijk zomaar even 22 jaar moeten volhouden. Daar komt ook nog eens bij dat de verlichting zeer voordelig aangekocht kan worden waardoor een zeer interessant financieel voordeel kan worden verkregen

 

Bron: https://www.verlichting.nl/nieuws/cree-brengt-slimme-lamp-voor-budgetvriendelijke-prijs.html?contentID=14786

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.