opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Studentencampus Diemen Zuid krijgt LED-verlichting

Studentencampus Diemen Zuid krijgt LED-verlichting

In november 2014 opende minister van Wonen en Rijksdienst Stef Blok de studentencampus Diemen Zuid. Deze campus biedt plaats aan maar liefst 1000 studenten. De campus biedt de studenten de mogelijkheid om gebruik te maken van uiteenlopende, hoogwaardige faciliteiten. Ze kunnen deze gebruiken om te voorzien in hun levensonderhoud, maar daarnaast kunnen ze op een dergelijke manier ook hun sociale contacten onderhouden en ontspannen. Aan alles op de campus is te zien dat veiligheid hier hoog in het vaandel wordt gedragen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de openbare LED-verlichting van Philips. Deze maakt het mogelijk om de studenten niet alleen overdag, maar ook 's avonds en 's nachts van een veilig gevoel te voorzien.

 

Perfecte oplossing voor leegstaand kantorencomplex

De nieuwe campus is terug te vinden op de locatie waar zich voorheen een leegstaand kantorencomplex bevond. De campus is daarnaast gelegen op amper 10 minuten reizen van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. De herontwikkeling van de kantoren wijk Diemervijver heeft het mogelijk gemaakt om onderdak te bieden aan 939 studenten. Op deze manier wordt een deel van het tekort aan woningen voor studenten opgevangen en wordt de leegstand van het kantoorcomplex opgelost. New Business Development Manager Philips Ligtning Nederland Thomas Leenders had er het volgende over te zeggen; "Een prestigieus project als dat van studentencampus Diemen Zuid kan alleen slagen als de sfeer goed is en de veiligheid van de studenten wordt gegarandeerd. Dat is zeker het geval, in ieder geval voor wat de openbare verlichting betreft.

 

Uitstekende veiligheid door Philips LED-verlichting

Voor de studentencampus heeft Philips een LED-oplossing op maat ontwikkeld zonder straatlantaarns. Diverse LED-spots werden omwille van deze reden bevestigd op de dakrand van de verschillende gebouwen. Zij zorgen er voor dat de pleinen 's avonds baden in een zee van licht. Dat is echter niet alles, want de warme, maar heldere kleur van de LED's zorgt er voor dat ook gezichten goed te herkennen zijn en ook dat geeft een extra gevoel van veiligheid. Om de pleinen te voorzien van wat extra decoratieve verlichting werd gekozen voor een projectie van figuren. Daarnaast zijn de verschillende gebouwen steevast voorzien van een unieke kleur welke wordt geaccentueerd door middel van LED-verlichting.

 

Bron: https://www.openbareverlichting.nl/2014/11/studentencampus-diemen-zuid-verlicht-met-led/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.