opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Bedrijfsverlichting Bakeplus vervangen door led.

Bedrijfsverlichting Bakeplus vervangen door led.

Uit dit nieuwsbericht blijkt maar weer hoeveel Nederlandse bedrijven nu aan het overstappen zijn op led verlichting. Ook het bedrijf Bakeplus vond dat het tijd was om over te stappen op duurzame verlichting. De groothandel in voedingsmiddelen heeft een gloednieuws vriesmagazijn laten bouwen met led verlichting. Het grote voordeel voor Bakeplus is natuurlijk de enorme energiebesparing ten opzichte van de oude verlichting. Het overstappen op led gaat een besparing van ongeveer 40 procent op de energierekening opleveren volgens de eigenaar.

 

Nieuwe led verlichting

Bakeplus is een voedingsmiddelenbedrijf die gespecialiseerd is in de opslag van koel- en vriesproducten. Bij de bouw van het nieuwe vriesmagazijn van maar liefst 1200 vierkante meter is er gelijk aan gedacht om duurzame led verlichting te gebruiken. Dit gaat het bedrijf de komende jaren een energiebesparing van 40% opleveren. Het bedrijf heeft gekozen voor de hoge kwaliteit led verlichting van Philips. In samenwerking met een installateur is de led verlichting in een mum van tijd geplaatst. Volgens Bakeplus waren de voordelen direct te zien.

 

De komende jaren minder onderhoud

Het grote voordeel vindt de eigenaar van Bakeplus de langere levensduur van led verlichting. Voorheen moesten de lampen vaak een keer per jaar vervangen worden wat veel tijd en geld koste. De led verlichting gaat in ieder geval de komende vijf jaar mee dus daar hoeven we niet meer over in te zitten.

 

Meer ruimte door led verlichting

Doordat de nieuwe led lampen laag tegen het plafond aanhangen heeft het bedrijf meer ruimte om producten op te stapelen in het magazijn. De oude lampen hingen vijftig centimeter vanaf het plafond terwijl de nieuwe led verlichting slechts 10 centimeter nodig heeft. Bakeplus heeft nu zelf ruimte over en kan een deel van het magazijn verhuren aan derden.

 

Bron: https://www.logistiek.nl/Warehousing/magazijninrichting/2014/2/Vriesmagazijn-Bakeplus-duurzamer-dankzij-LED-verlichting-1465097W/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.