opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Tips voor veilige verlichting in de kinderkamer

Tips voor veilige verlichting in de kinderkamer

De verlichting in een kinderkamer is erg belangrijk, het maakt de kamer helemaal af. Het is echter niet altijd even makkelijk om de perfecte verlichting te vinden. Deze moet namelijk sfeervol, functioneel maar vooral ook veilig zijn. Hieronder vindt u een aantal handige tips waardoor u kunt zorgen dat de verlichting in de kinderkamer zo veilig mogelijk is!

Stopcontacten

Controleer altijd de stopcontacten in de kinderkamer om te kijken of deze stevig in de muur vast zitten. Ook is het slim om stopcontactbeschermers te monteren voor extra veiligheid.

Stabiliteit

Zorg dat staande lampen en bureaulampen stabiel staan. Deze snoeren moeten de goede lengte hebben zodat ze niet krullen.

Hitte van de lamp

Controleer of het maximumvermogen van uw lampenkap overeenkomt met de lamp die u hier in plaatst. Let bovendien ook op de hitte die de lamp afgeeft.

Lichtintensiteit

De verlichting moet niet te fel zijn. Kies daarom het liefst voor een warme lamp met een niet al te hoge lichtintensiteit. Zorg daarbij ook dat het licht niet direct in de ogen van uw kind kan schijnen.

Halogeenlampen

Halogeenlampen zijn perfect voor het verlichten van het bureau, aangezien dit licht het meeste overeenkomt met echt daglicht, waardoor het minder vermoeiend voor de ogen is. Houd er echter rekening mee dat deze vanaf 2018 niet meer verkocht mogen worden!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.