opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Stalinrichting verdient aandacht

Het bouwen van een nieuwe stal vergt steeds meer. Het aanvragen van de vergunningen is lastig en duurt langer, de wet- en regelgeving verandert continue en de keuzemogelijkheden worden alleen maar groter. In dit proces wordt er steeds minder aandacht gegeven aan de inrichting van de stal en dat is jammer. Een goede stalinrichting kan namelijk een groot verschil maken.

Vroeger had men bij de stalinrichting de keuze uit een aantal mogelijkheden en dat was het. Tegenwoordig bestaan er zoveel toepassingen. Vele verschillende soorten vloeren en hekwerken zijn hier een voorbeeld van. Ook wordt alles steeds automatischer. Daar moet je wel in mee als boer, anders verlies je het van de concurrentie. Maar het maakt de keuze met betrekking tot de inrichting van de stal er niet makkelijker op. Elke keuze die je maakt heeft weer invloed op de rest van de stalinrichting.

Bedrijven die gespecialiseerd zijn het inrichten van de stal kunnen en willen natuurlijk zoveel mogelijk dingen aan je verkopen. Maar de investering moet het wel waard zijn en binnen het budget passen. Daarom moeten boeren ook goed uitkijken met wie ze in zee gaan. Wijsmanhandelenadvies is een bedrijf dat niet alleen leverancier is van materialen, maar tegelijkertijd ook als een soort partner kan fungeren. Vanuit hun ervaring geven ze advies over de inrichting zodat de boer niet onnodige dingen aanschaft.

Alles valt of staat met een degelijk inrichtingsplan. Het plan moet bij je passen en het moet compleet zijn voordat er begonnen wordt met de (ver)bouw. Je wilt tijdens de bouw niet constant voor onaangename verrassingen komen te staan. Tevens kan er met een goed plan worden bekeken wat er allemaal nodig is en kunnen er bij verschillende leveranciers offertes worden aangevraagd. Hiermee kan er ook nog eens fors bespaard worden op de kosten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.