opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Siemens kiest voor duurzaamheid

Siemens kiest voor duurzaamheid

Het hoofdkantoor van Siemens in Den Haag gaat al haar verlichting vervangen. De oude installaties maken plaats voor meer duurzame en efficiëntere installaties van OSRAM.

Siemens koos voor 35 watt T5 fluorescentie-armaturen van OSRAM in combinatie met DALI E-VSA. Dit zorgt voor de efficiënte verlichting van de grote open kantoren van Siemens. Voor andere ruimtes, zoals verkeersplaatsen en de parkeergarage, is gekozen voor ledverlichting van OSRAM.

Door de oude 58 watt T8 fluorescentieverlichting te vervangen, bespaart Siemens al meer dan 45 procent. Het nieuwe automatiseringssysteem regelt de nieuwe verlichting op basis van lichtinval en aanwezigheidsdetectie. Het systeem controleert daarnaast ook verwarming, zonwering, ventilatie en airconditioning. Dit levert Siemens een besparing op van wel 75 procent.

Dit slimme systeem, in combinatie met ledverlichting van OSRAM, zorgt voor een aanzienlijke kosten- en energiebesparingen.

Wilt u als bedrijf ook flink besparen op energie en kosten? Neem dan een kijkje in onze webshop en ga voor ledverlichting!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.