opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Nieuwe naam voor business unit Lamps van OSRAM: LEDVANCE

Met de komende splitsing van OSRAM, blijft het bedrijf vooruitgang boeken met haar activiteiten van Lamps in het segment van algemene verlichting. Het nieuwe bedrijf gaat “LEDVANCE” heten. De naam is een combinatie van het woord “led” en “advance”, waarmee het bedrijf wil aangeven dat het meegaat met de trend van ledverlichting, maar hier ook verder in zal ontwikkelen.

In het assortiment van LEDVANCE vindt u traditionele verlichting, alsook moderne ledlampen, gestandaardiseerde OTC-armaturen en slimme verlichtingsoplossingen voor “smart homes” en “smart buildings”. Het dochterbedrijf komt onder leiding te staan van Jes Munk Hansen die al eerder de leiding had binnen business unit Lamps.

Het bedrijf heeft een krachtig internationaal verkoopteam, en een uitgebreide expertise in de verlichtingssector. Ondanks de onderneming kleiner is dan het moederbedrijf, zal dit LEDVANCE juist meer vrijheid bieden, waardoor LEDVANCE sneller kan reageren op veranderingen in de markt of op de behoeften van klanten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.