opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Ledlampen zijn sfeervol!

Ledlampen zijn sfeervol!

Sinds een aantal jaren is de gloeilamp niet meer toegestaan. Dit vinden veel mensen jammer, aangezien ze denken dat ledlampen geen sfeer in huis kunnen brengen. Dit is echter onterecht. Ledverlichting is zuinig, maar kan ook zeer sfeervol zijn! Onderstaande tips helpen u bij het creëren van een sfeervolle omgeving met behulp van ledverlichting. Zo kunt u tot wel 85% op uw energierekening besparen, zonder dat dit wegneemt van de sfeer in uw huis!

Kleur

Ledverlichting is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Ga het liefst voor een ledlamp met een warme kleur (maximaal 3000 Kelvin). Wanneer u koeler licht laat schijnen op de muur of het plafond wordt dit licht zachter en warmer.

Dimmen

Er zijn varianten ledlampen waarbij u de intensiteit van het licht kunt aanpassen (dimmen). Controleer op de verpakking van de ledlamp of dit het geval is of niet. Houd er rekening mee dat een ledlamp die gedimd kan worden meer elektriciteit verbruikt, zelfs als deze niet brandt. Echter kan dit ook geld besparen, aangezien een zachtere lichtintensiteit minder stroom verbruikt.

Plaatsing

U kunt een ledlamp op de vloer achter een kast of bank plaatsen voor een sfeervol effect. Het geeft een modern effect wanneer u ledverlichting onder keukenkastjes plaatst. Ook kunt u een ledlamp plaatsen in een ongebruikte schouw of openhaard. Het bevestigen van een ledstrip rondom uw foto’s en schilderijen brengt deze mooi naar voren.

De meest zuinige optie

Halogeenlampen lijken qua lichtkwaliteit het sterkst op de gloeilamp. Echter is de halogeenlamp minder zuinig dan led- en spaarlampen. Daarom mogen halogeenlampen vanaf 2018 ook niet meer worden verkocht. Op lange termijn bespaart u het meest met de ledlamp. Deze bespaart gemiddeld tot 85% en gaat ongeveer 25 jaar langer mee dan een gloeilamp.

Ga voor de ledlamp!

Het is dus duidelijk dat u veel kunt besparen met ledverlichting, terwijl dit niet ten koste hoeft te gaan van de sfeer in huis. In tegendeel zelfs, ledverlichting kan juist een unieke sfeermaker zijn!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.