opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Led lampen aanleggen door elektricien Nijmegen

Led lampen aanleggen door elektricien Nijmegen

Inmiddels is het voor iedereen wel duidelijk dat led lampen de toekomst van verlichting gaan worden. De laatste jaren zijn de ontwikkelingen voor deze soort lampen in een sneltreinvaart geraakt. De voordelen van led lampen zijn talrijk ten opzichte van normale gloeilampen en zelfs spaarlampen. Een zeer duidelijk voordeel is het stroomverbruik van led lampen. Deze soort lampen verbruikt namelijk tot wel zeven keer minder stroom dan normale gloeilampen. Hierdoor bespaar je een hoop geld en stroom maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu door minder energie te verbruiken. Je kunt led lampen laten aanleggen door een elektricien Nijmegen, maar als je nog wat meer overtuiging nodig hebt om de beslissingen te maken dan zetten we alle voordelen nog een keer voor je op een rij.

Voordelen van led lampen

Een ander voordeel van led lampen is dat de lampen bij het aanschakelen meteen op volle kracht branden. Dit is bijvoorbeeld niet het geval bij spaarlampen die langzaamaan op volle kracht gaan branden. Bovendien worden led lampen niet warm waardoor de veiligheid in huis een stuk beter wordt. De lampen kunnen ook goed tegen vibraties en trillingen. Andere soorten lampen kunnen hier absoluut niet tegen. Alsof dit alles nog niet genoeg is zijn er ook nog eens vele verschillende kleurcombinaties mogelijk. Hierdoor zijn de lampen zeer geschikt als sfeer verlichting. Hoewel er onnoemelijk veel voordelen zijn van led lampen zijn er ook een aantal nadelen op te noemen.

Nadelen en oplossingen

Een nadeel wat eigenlijk nogal bedrieglijk overkomt is de prijs van led lampen. Hoewel de lampen namelijk een stuk duurder zijn dan bijvoorbeeld de ouderwetse gloeilampen, wordt dit al snel goed gemaakt door het lage energieverbruik en de lange levensduur. Led lampen kunnen namelijk tot wel 20 jaar lang meegaan en doordat het stroomverbruik tot 7 keer lager is bespaar je ook nog eens iedere maand geld op de energierekening. Een ander nadeel is dat de lampen niet alle kanten opschijnen. Dit is echter op te lossen door led lampen precies op de juiste plek aan te laten leggen door een elektricien. Hiermee zorg je ervoor dat de lampen precies op de goede plek hun licht schijnen en is de gelimiteerde lichtval geen probleem meer.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.