opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Led Sfeerverlichting

Led Sfeerverlichting

Sfeervolle LED verlichting

 

Verlichting is één van de allerbelangrijkste sfeermakers in je huis. Waar verlichting vroeger alleen functioneel was is verlichting nu niet meer weg te denken uit een gezellig interieur. Of je nu van strak of brocante houdt, verlichting geeft de extra dimensie aan je interieur.

 

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van verlichting, zo zijn bepaalde lampen verboden. Momenteel zijn LED lampen volop verkrijgbaar en een zuinige alsmede milieuvriendelijke optie. Bij LED verlichting wordt vaak gedacht aan kille en sfeerloze verlichting, dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn.

 

Met LED verlichting kan je eigenlijk alle kanten op, precies zoals je het wilt je huis verlichten. Dit gaat net zo makkelijk als met andere typen verlichting, hoe je dit makkelijk zelf doet kun je lezen op www.bouwgemak.nl. Er is geen enkele reden waarom het plaatsten van LED verlichting ingewikkeld moet zijn.

 

LED lampen zijn net zo functioneel als andere lampen, ook worden er LED lampen gemaakt met een warme kleur. De bekende blauwe kleur is dus echt verleden tijd, LED sfeerverlichting is echt mogelijk, doe het zelf. Alles kan, denk aan inbouw spots, een gezellige tafellamp of bijvoorbeeld de verlichting in de tuin. Het is erg leuk om te experimenteren met verlichting om de juiste sfeer te creëren.

 

LED lampen zijn tot wel 7 keer zuiniger dan bijvoorbeeld gloeilampen en een LED lamp gaat veel langer mee. Je bespaart dus enorm veel geld als je kiest voor LED sfeerverlichting. LED lampen worden ook niet heet, met kleine kinderen is dit bijvoorbeeld een groot voordeel ten opzichte van gloeilampen. LED lampen kunnen ook goed tegen vorst een trillingen, ze zijn dus echt veel duurzamer dan gloeilampen. LED lampen zijn ook gewoon dimbaar zoals andere soorten verlichting. Als de LED lamp aan het einde van zijn levensduur is gaat deze minder fel branden, erg handig want zo weet je dat je een nieuwe lamp moet gaan kopen. LED sfeerverlichting is dus de ideale sfeerverlichting.           

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.