opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

LED verlichting op de trap

LED verlichting op de trap

Veel mensen zijn al overgestapt op LED verlichting in huis. Vaak gaat het hier om lampen voor het 'normale' verlichten van de woning. LED verlichting kan echter ook worden gebruikt als sierverlichting die de uitstraling van het interieur naar een heel ander niveau brengt. Zo worden LED spotjes tegenwoordig vaak verwerkt in de trap tijdens het renoveren van de trap. Deze verlichting gaat alleen aan in de avonduren en geeft een geweldig effect. Niet alleen maakt dit de trap aantrekkelijker. U zult ook nog eens nooit meer in het donker van de trap af hoeven.

LED spotjes onder de overzettreden

De meest voorkomende manier om LED verlichten in de trap te plaatsen is door overzettreden te plaatsen die aan de onderzijde beschikken over een kleine LED strip. Deze vorm van traprenovatie kan verwerkt worden in bijna alle type overzettreden waardoor u geheel voor uw eigen stijl kunt kiezen. De meerkosten voor het plaatsen van de verlichting in de overzettreden bedragen ongeveer €400,- voor de gehele trap. De gemiddelde kosten van traprenovatie liggen rond de €900,- voor laminaat en PVC waardoor het totaalbedrag gemiddeld op €1300,- uitkomt.

Verlichting in de trapleuning

Wilt u LED verlichting op uw trap maar zijn uw huidige traptreden nog niet aan vervanging toe? Dit is geen enkel probleem. Er kunnen namelijk ook LED spotjes verwerkt worden in een nieuwe trapleuning. Deze verlicht de trap net zo goed als de LED strips onder de overzettreden. Bovendien is dit een goedkopere oplossing. Dit type trapleuning kost voor een gemiddelde trap ongeveer €450,-. Heeft u op dit moment een traplift of gaat u een traplift kopen? Geef dit dan aan bij het traprenovatie bedrijf zodat zij hier rekening mee kunnen houden voordat de werkzaamheden beginnen.

Hoe werkt het?

Beide type verlichtingen werken door middel van een kleine accu die wordt weggewerkt in de trap of in de trapleuning. Er hoeft dus geen stroomtoevoer nabij de trap te zijn. LED traprenovatie kan gedaan worden met MonoColors (enkele kleur) of Multicolors (meerdere kleuren) voor wie het leuk vind om te variëren.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.