opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Kantoorverlichting en LED: de meest milieuvriendelijke combinatie

Kantoorverlichting en LED: de meest milieuvriendelijke combinatie

Kantoorverlichting en LED: de meest milieuvriendelijke combinatie

Kantoorverlichting staat de hele dag aan en verbruikt daardoor helaas ook veel energie. Kies voor LED om te besparen.


Kantoorverlichting staat de hele dag aan en verbruikt daardoor helaas ook veel energie. Wanneer u voor LED kiest kunt u veel energie besparen.

In kantooromgevingen is de kleur van licht vaak belangrijker dan op andere locaties. Wanneer verlichting in de juiste kleur wordt aangeleverd is het in een kantooromgeving namelijk mogelijk om met minder energie de dag door te komen en in natuurlijker licht te werken. In de meeste kantoren wordt TL gebruikt met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin. Nieuwe TL-verlichting is vaak helder en prettig licht om in te werken. Helaas verandert de kleurtemperatuur na verloop van tijd en ervaart u het licht ineens anders.

Bij LED-verlichting blijft de kleurtemperatuur constant, ook naarmate u uw verlichting langer gebruikt. Bij LED-verlichting bent u daarnaast een stuk flexibeler dan met TL-verlichting en kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld licht in 4000 of 6000 Kelvin. Wilt u de kleur van daglicht zo goed mogelijk benaderen? Kies dan voor LED-verlichting die uitzendt in circa 5500 Kelvin. Normaal daglicht is namelijk 5500 Kelvin en veel natuurlijker dan TL die in kantoren gebruikt wordt.

TL-verlichting vervangen voor LED TL-verlichting

TL verlichting kunt u meestal één op één voor LED vervangen. U kunt kiezen uit allerlei soorten LED TL buizen en uw oude verlichting er eenvoudig voor vervangen. Bent u benieuwd hoe dit precies werkt? Doorloop dan de onderstaande stappen en maak het uzelf een stuk gemakkelijker:

  1. Schakel eerst elektriciteit uit via een lichtschakelaar of in de stoppenkast.
  2. Verwijder nu uw oude TL buis.
  3. Verwijder ook het deel waar u de buis in klikt en voeg het meegeleverde onderdeel toe.
  4. Nu kunt u de LED TL buis plaatsen.
  5. U kunt uw nieuwe verlichting vanaf dat moment gebruiken.

LED TL buis bij Ledlampenfabriek.nl bestellen

Bij Ledlampenfabriek.nl kunt u verschillende soorten LED TL buizen bestellen. U heeft de keuze uit andere de Ledika LED TL buis T5 in 4W, de Ledika LED TL buis T8 in 8W of de Ledika LED TL buis T8 in 12W. U vindt via Ledlampenfabriek.nl tal van verschillende LED TL buizen en vooral wat betreft de lichtsterkte en afmetingen kunt u allerlei kanten op.
Wanneer u er niet uitkomt is Ledlampenfabriek.nl u altijd bereid bij te staan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Twijfelt u over uw leverancier in LED-verlichting? Dan kunt u het best bij Ledlampenfabriek.nl terecht om de volgende redenen:

  • Wij werken bewust met Ledika en zetten op deze manier in op een merk dat professioneel en betrouwbaar is.
  • De keuze voor kwaliteit maakt het mogelijk om 2 jaar fabrieksgarantie op LED-verlichting te geven.
  • Als u voor Ledlampenfabriek.nl kiest weet u zeker dat wanneer u op werkdagen voor 19:00 bestelt een bestelling de volgende dag verzonden wordt.
  • Alle bestellingen worden zo snel mogelijk en met PostNL geleverd.

Wij zijn het best te bereiken via +31 20 3348505 of eventueel per e-mail op info@ledlampenfabriek.nl. Eventueel kunt u ook onze andere blogs lezen en vindt u meer informatie in de productomschrijvingen.

Bronnen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Led
https://www.verbruiken.nl/rekenhulp/bereken-besparing-led-lampen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.