opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Hoe LED-TL ook buitenshuis gebruikt kan worden

Hoe LED-TL ook buitenshuis gebruikt kan worden

Hoe LED-TL ook buitenshuis gebruikt kan worden

Omschrijving: Wist u dat er ook LED TL verlichting voor buitenshuis bestaat? In dit artikel leest u meer over LED TL voor binnen en buiten.

LED-verlichting maakt het mogelijk om energie op uw verlichting te besparen. De LED-technologie werkt een stuk efficiënter dan we dat van halogeenverlichting en gloeilampen gewend waren. Sindskort is er steeds meer mogelijk met LED-verlichting, er vindt steeds meer innovatie plaats. Zo bestaat er ook LED TL verlichting, sfeerverlichting in LED, waterdichte LED verlichting en meer. Van bijvoorbeeld TL verlichting zou u niet direct verwachten dat dit waterdicht is, door nieuwe technologieën is er tegenwoordig echter ook waterdichte LED-verlichting voor buitenshuis. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden en de manier waar op u dit soort verlichting monteert.

Energie besparen met LED TL verlichting

LED-verlichting is tegenwoordig ook in LED beschikbaar. Op deze manier kunt u langer met uw Tl-verlichting doen en energie besparen. De levensduur van LED-verlichting is een stuk hoger dan de levensduur van conventionele verlichting. U bespaart hierdoor op de aanschaf en het vervangen van uw verlichting is minder vaak noodzakelijk. Zeker wanneer uw verlichting op lastig bereikbare plaatsen nodig heeft is het prettig om LED-verlichting te gebruiken.

IP-classificatie en LED TL verlichting voor buiten

Ledhandel.nl heeft op dit moment geen LED TL verlichting voor buiten in het assortiment. Wij raden u dan ook aan voor andere buitenverlichting te kiezen of enkel LED TL verlichting voor binnen te gebruiken.

Wilt u een waterdicht product gebruiken? Dan is het belangrijk om op de IP-classificatie te letten. Op deze manier schat u op de best mogelijke manier in hoe waterdicht een product is. Een IP-codering vindt u enkel op elektronische apparatuur en laat zien in hoeverre een bepaald apparaat tegen gevaren uit de omgeving bestand is. Het eerste cijfer gaat over de mate waarin een product aangeraakt kan worden, het tweede cijfer toont de beschermingsgraad tegen vocht.

De mate waarin een bepaald product tegen vocht beschermd wordt drukt men van 0 tot en met 9 uit. 0 biedt geen bescherming en 9 is een product dat vochtdicht is. Uiteraard dient de IP-classificatie altijd onafhankelijk gekeurd te zijn, alleen op deze manier is deze standaard bruikbaar.

Via deze link vindt u alle IP-classificaties op een rij en kunt u bepalen of de beschermingsgraad aan uw wensen voldoet.

LED-verlichting van Ledhandel.nl

Via Ledhandel.nl vindt u een breed assortiment aan LED-verlichting. U vindt zowel LED TL buizen voor binnen als waterdichte verlichting voor buiten. Op dit moment beschikken wij niet over waterdichte LED TL verlichting. De vraag naar waterdichte LED TL verlichting is relatief laag en tegelijk laat de kwaliteit van dit product bij veel merken te wensen over. 

Zoekt u een bepaald product of wilt u zich vrijblijvend laten adviseren? Dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail met ons in contact komen. Bij Ledhandel.nl werken wij met het professionele merk Ledika. Op deze manier weet u zeker dat er een bepaalde kwaliteit gehanteerd wordt en u tegelijk LED-verlichting voor een eerlijke prijs koopt. Om dit te onderschrijven leveren wij op alle LED-verlichting minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

Wanneer u voor 19:00 bestelt kunt u uw bestelling de volgende dag al thuis verwachten. Wij verzenden namelijk via PostNL en garanderen op deze manier een snelle levering. Bezorgen is vanaf €50,- helemaal gratis.

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/IP-code
https://nl.wikipedia.org/wiki/Led#Energieverbruik

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.