opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Het voordeel van buitenverlichting met sensor

Het voordeel van buitenverlichting met sensor

Wanneer je over het internet surft of door de bouwmarkt loopt op zoek naar buitenverlichting zullen verschillende dingen je opvallen. Een van die dingen is het volgende: er zijn buitenlampen met sensor te verkrijgen. Dit zal je misschien niet direct iets zeggen. Waar dient die sensor voor? Hoe werkt die precies? En wat is nu eigenlijk het nut van zo’n sensor? Toch is het zeker de moeite waard om te overwegen zo’n buitenlamp aan te schaffen. Daarvoor zijn immers diverse redenen te bedenken.

Wat is een buitenlamp met sensor?

Met een buitenlamp met sensor wordt vaak een lamp bedoeld die uitgerust is met een bewegingssensor. Dit betekent dat, zodra je jezelf binnen een bepaalde afstand van de lamp bevindt, hij gaat branden. Natuurlijk moet de sensor wel enigszins gunstig op je tuin gericht zijn, aangezien hij slechts onder een bepaalde hoek werkt. Tevens is het aan te raden om eens goed te kijken naar de lichtduur van de lamp. Hiermee wordt gedoeld op de tijd die de lamp daadwerkelijk blijft branden. Je wilt waarschijnlijk immers niet hebben dat de buitenlamp met sensor continu aan en uit gaat.

De voordelen van buitenlampen met sensor

Zoals eerder in dit artikel al is aangekondigd heeft buitenverlichting met sensor zo haar voordelen. Allereerst hebben we het dan natuurlijk over het gemak waarmee de lamp aangaat. Je hoeft namelijk niet meer in het donker op zoek naar het lichtknopje, maar de lamp springt automatisch aan. Tevens is buitenverlichting met sensor relatief energiezuinig, aangezien de lamp alleen aanspringt wanneer hij ook echt aan zou moeten zijn. Ten slotte is een buitenlamp met sensor ideaal om gasten te verwelkomen. Daarmee bedoelen we niet alleen de gasten die bijvoorbeeld langskomen voor je verjaardag, maar ook inbrekers. Buitenlampen met sensor zorgen niet alleen voor een warm welkom voor gewenste gasten, maar ook voor een schrikmoment voor ongewenste gasten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.