opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

De voordelen van LED inbouwspots tegenover normale spots

De voordelen van LED inbouwspots tegenover normale spots

Bekijk van welke voordelen u kunt genieten op het moment dat u uw huidige inbouwspots vervangt door LED inbouwspots.

LED inbouwspots hebben de laatste jaren een grote populariteit gekend, en dat is niet zomaar. De inbouwspots met LED-verlichting zijn aanzienlijk duurzamer dan de traditionele spots. Dit is volledig te danken aan LED-lampen, welke het stroomverbruik met maar liefst 70% kunnen verminderen.

Het gebruik van LED inbouwspots wordt al jaren door grote organisaties aangeraden. Het bespaart elektriciteit, waardoor de energierekening lager uitvalt, en helpt consumenten om bij te dragen aan een beter milieu. Om de keuze voor u gemakkelijker te maken, zetten wij in dit artikel een aantal voordelen van LED inbouwspots op een rijtje.

Voordeel 1: LED inbouwspots zijn zo gemonteerd

Het monteren van nieuwe spots is voor de meeste consumenten het grootste struikelblok als het aankomt op LED inbouwspots. Omdat de inbouwspot specifiek voor LED-verlichting geschikt is, moeten de oude inbouwspots worden vervangen. De traditionele inbouwspots zijn niet geschikt voor het gebruik van LED-spots.

De echte doe-het-zelver kan de nieuwe spots zelf eenvoudig monteren. Hier is lichtelijk technische kennis voor nodig, en met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing is het mogelijk om de LED inbouwspots in een handomdraai te monteren.

Voordeel 2: LED-verlichting bespaart kosten

LED-verlichting is de opvolger van de traditionele verlichting die we decennialang in Nederland hebben gekend. De gemiddelde energierekening is door de traditionele verlichting gestegen. En dat betekent dat een groot aantal Nederlandse consumenten al jaren een hoge energierekening ontvangt. Met de komst van LED-verlichting is hier gelukkig een groot verschil in gekomen. Dit heeft er onder andere toe geleid dat een groot aantal huishoudens inmiddels een lagere energierekening ontvangt.

Consumenten besparen gemiddeld 70% op hun verlichtingskosten op het moment dat er op LED-verlichting wordt overgestapt. Dit biedt consumenten om de jaarlijkse energiekosten te verlagen en is hiermee dan ook zeer positief voor de portemonnee.

Voordeel 3: Het is een uitstekende investering

U wilt uw geld graag zo goed mogelijk investeren in nieuwe toevoegingen in uw woning. Het gebruik van LED inbouwspots is hierbij raadzaam. Het is een van de meest effectieve investeringen voor uw huishouden, omdat LED-verlichting ontzettend duurzaam is. Zo gaan de spots aanzienlijk langer mee dan de traditionele spots die we al jaren kennen.

Wie investeert in LED inbouwspots investeert in een betere toekomst voor zichzelf. Het stelt Nederlandse huishoudens niet alleen in staat om de komende jaren aanzienlijk op de energiekosten te besparen, het maakt het ook mogelijk om uw woning een beter energielabel te geven.

Voordeel 4: Krijg een beter energielabel

Het energielabel van uw woning heeft te voornamelijk te maken met de kwaliteit van de isolatie en andere milieugerelateerde kwesties die rondom uw woning spelen. Maak gebruik van LED inbouwspots en maak het verschil voor uw eigen woning. Een woning met een goed energielabel ligt beter in de markt en kan bijdragen aan een snellere verkoop op het moment dat u besluit te verhuizen.

Het energielabel hangt volledig af van de duurzaamheid van uw huishouden. Met een kleine investering in LED inbouwspots kunt u een groot resultaat behalen op het gebied van duurzaamheid. Zo is het verkrijgen van een positief energielabel nog eenvoudiger en kunt u in korte tijd voor een mooi verschil in uw huishouden zorgen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.