opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

4 manieren om beter te verlichten met LED-strips

4 manieren om beter te verlichten met LED-strips

4 manieren om beter te verlichten met LED-strips

Spreekt het idee van LED-strips u aan? Dan bent u bij dit artikel op de juiste plaats om meer over de toepassingen van dit soort LED-verlichting te leren. Op deze manier kunt u tot nieuwe oplossingen komen en ontdekken hoe u LED-verlichting optimaal inzet. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij bespreken het gebruik van LED-strips:

  • In de keuken
  • In de badkamer
  • Buiten
  • Onder de bank

Ontdek hoe u de juiste sfeer kunt creëren en wat er binnen uw ruimtes met licht mogelijk is.

LED-strips in de keuken

De keuken is helemaal geschikt voor het gebruik van LED-strips. U kunt ze onder andere met een gootje aan het plafond monteren of bijvoorbeeld onder uw keukenkastjes. Op deze manier zet u een uniek effect neer en geeft u uw keuken een luxe en bovenal moderne uitstraling.

Doordat u bij het gebruik van LED-strips voor indirect licht kiest, wordt er een ander effect bereikt dan met inbouwspots of andere vormen van direct licht. Bij LED-strips laat u het licht op een andere plaats weerkaatsen en ontstaat er daardoor een geheel eigen sfeer.

LED-strips in de badkamer
Het gebruik van LED-strips in de badkamer maakt douchen, tanden poetsen en andere activiteiten in de badkamer nog net iets specialer. Door het gebruik van indirect licht met LED-strips heeft u een betere kijk op de zaak en hoeft u niet altijd in het volle licht te staan. Uiteraard kunt u een dimmer gebruiken om het licht te verscherpen wanneer dat noodzakelijk is. Wij raden u aan om in de badkamer voor waterdichte LED-strips kiezen.

LED-strips voor buiten
Om uw tuin op unieke wijze te verlichten kunt u ook buiten LED-strips gebruiken. U kunt LED-strips onder een vlonder plaatsen, onder de dakgoot of op tal van andere locaties waardoor er indirect licht mogelijk wordt. Het voordeel van LED-strips is dat u de afmetingen helemaal zelf kunt bepalen. LED-strips zijn gemakkelijk te verlengen of te verkorten en door het gebruik van een koppelstuk kunt u de afmetingen later nog aanpassen. Wilt u licht in meerdere kleuren uitzenden of de lichtsterkte af en toe aanpassen? Met verschillende LED-strips van Ledhandel.nl behoort dit tot de mogelijkheden.

LED-strips onder de bank
Een bank staat vaak op pootjes en is daardoor uitermate geschikt voor LED-strips. Onder een bank kunt u namelijk LED-strips plakken en daardoor een effect bereiken waarmee het lijkt of de bank zweeft. Door de simpele toevoeging van LED-strips geeft u uw woonkamer of andere ruimte direct een bijzondere uitstraling.

Bent u er al uit op welke manier u LED-strips gaat inzetten of nog niet? In ieder geval kunt u voor LED-strips terecht bij www.ledlampenfabriek.nl wanneer u de juiste materialen nog niet verzameld heeft. Bij ons vindt u koppelstukken, aluminiumprofielen, LED-strips en complete sets om uw ideeën rondom verlichting mogelijk te maken. Wanneer u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag bij met tips en adviezen. U kunt ons het best bereiken via +31 181 470 432 of per e-mail op info@ledlampenfabriek.nl.
 

Bronnen:

https://www.philips.nl/e/luminaires/sfeerverlichting-woonkamer.html
https://en.wikipedia.org/wiki/LED_strip_light 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.