opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 19
€ 20
Lichtkleur
Voorraad

  Schakelmateriaal

  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

   

  Schakelmateriaal zoals afdekramen en drukknoppen!

  Een gevarieerd aanbod aan schakelmateriaal dat van pas kan komen bij het installeren van uw led dimmer. Let er goed op dat het schakelmateriaal uit dezelfde serie komt, anders passen de producten niet bij elkaar. De serie staat expliciet bij het product vermeld. De bovenstaande afdekramen zijn uiteraard geschikt voor standaard Europese inbouwdozen. 

   

  Assortiment schakelmateriaal:

  Het assortiment schakelmateriaal bestaat uit de volgende producten:
   

  Afdekraam

  Deze afdekramen zijn frontjes voor u dimmers en stekkersdozen. Er zijn verschillende afdekramen beschikbaar voor het plaatsen van  één of meerdere contactdozen. 
   

  Druk- en draaiknoppen

  Om uw inbouwdimmer te installeren vindt u hier de nodige druk- en draaiknoppen. Deze knoppen kunt u combineren met een afdekraam bij de installatie van een dimmer. 
   

  Schakelaars

  Enkelvoudige en dubbele schakelaars die eenvoudig te installeren zijn, deze schakelaars kunt u ook gebruiken om op een contactdoos aan te brengen.