opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Accessoires

Accessoires nodig voor uw led lampen?

Naast een ruim assortiment aan led verlichting vindt u hier ook de nodige accessoires voor uw led lampen. Deze accessoires kunnen van pas komen bij het installeren en dimmen van uw led verlichting. Onder accessoires vindt u een ruime keus aan led dimmers, aansluitmateriaal, fittingen en adapters bijvoorbeeld. De trafo's om 12V LED lampen of strips aan te sluiten vindt u ook onder deze categorie. Mist u toch nog een product in ons assortiment? Laat het gerust weten zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Een breed aanbod accessoires

Op deze pagina vindt u de volgende accessoires voor uw led lampen. Met de onderstaande materialen wordt het een eenvoudig klusje om uw led verlichting aan te sluiten en te dimmen, het assortiment accessoires bestaat uit:

LED dimmers

Een breed aanbod led dimmers waarmee u uw led lampen 5-100% kunt dimmen. Vaak heeft u voor led verlichting namelijk een speciale dimmer met een laag minimaal wattage nodig. In ons assortiment vindt u zowel 12V als 230V dimmers.

Schakelmateriaal

Voor het plaatsen van dimmers en het aansluiten van lampen heeft u schakelmaterialen nodig indien dit nog niet aanwezig is. Dit zijn afdekramen, schakelaars en draaiknoppen die u kunt gebruiken voor een standaard inbouwdimmer.

LED trafo

Een transformator (meestal trafo genoemd) wordt gebruikt om een 12V lamp op de reguliere 230V stroom aan te sluiten. Een speciale led trafo is vrijwel altijd nodig bij 12V, 24V led lampen en strips.

Losse fittingen

Losse fittingen vindt u hier voor vrijwel elke aansluiting. Deze losse fittingen zijn ideaal om een losse led spot aan te sluiten. Meestal wordt een losse fitting met een stukje draad geleverd om uw lampen direct aan te sluiten.

Verloopfittingen

Een verloopfitting kan gebruikt worden als u een lamp heeft die op een andere fitting aangesloten moeten worden. Met een verloopfitting kunt u een GU10 spot op een E14 fitting aan te sluiten bijvoorbeeld.

Stabilisator

Een stabilisator wordt gebruikt om piekspanningen te voorkomen, dit is meestal het geval bij het aansluiten van led lampen op een accu. De spanning die een accu afgeeft kan verschillen (10-30V). Omdat een led lamp een stabiele spanning van 12V of 24V nodig heeft kunt u een stabilisator gebruiken. Een 10-30V led lamp kunt u direct op de accu aansluiten, hierbij is geen stabilisator nodig.

Aansluitmateriaal

Om uw nieuwe led verlichting aan te sluiten zijn er veel kleine accessoires die van pas kunnen komen. Hierbij kunt u denken aan stekkers, adapters, lasklemmen, kroonsteentjes en bekabeling bijvoorbeeld.

Sensoren

Voor buitenlampen wordt ook baak een sensor gebruikt. In ons assortiment vindt u daarom ook een kleine selectie sensoren die u kunt gebruiken om buitenlampen automatisch aan- en uit te schakelen.

Andere accessoires nodig?

Hoewel wij een compleet assortiment aan led verlichting en accessoires aanbieden kan het voorkomen dat u het gewenste product niet kunt vinden. In dat geval kunt u altijd even navragen of het product leverbaar is. Ook voor vragen over led verlichting of de accessoires kunt u elke werkdag bij onze klantenservice terecht.