opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

De goedkoopste optie voor LED-schijnwerpers voor binnen

Kunt u beter voor de goedkoopste optie gaan of is goedkoop duurkoop? U leest het in dit artikel.

Zoekt u een goedkope LED-schijnwerper om binnen te gebruiken? Zoals u mogelijk al weet zijn de meeste LED-schijnwerpers gemaakt voor buiten. Gelukkig zijn deze LED-schijnwerpers ook binnen te gebruiken. LED-schijnwerpers zijn ideaal wanneer u een woning, winkel, sporthal of bedrijfshal wilt verlichten. Bent u aan het verbouwen? Dan is een LED-schijnwerper ook als bouwlamp te gebruiken. Het felle licht van een LED-schijnwerper verlicht een groot deel van de ruimte en tegelijk profiteert u van alle voordelen van LED-verlichting.

Goedkope LED-schijnwerpers

LED-verlichting is flink in populariteit toegenomen en daardoor zijn er steeds meer prijsvechters op de markt. Helaas is de kwaliteit hierdoor vaak minder, maar dat is precies waar LED-verlichting haar voorsprong behoort te nemen. Enorm tegenstrijdig!

Verschil tussen Ledika en standaard kwaliteit

Bij Ledhandel.nl (zustersite van Ledlampenfabriek.nl)  verkopen wij enkel verlichting van Ledika. Wij zien dat deze verlichting van een betere kwaliteit is dan de standaard kwaliteit van concurrenten. De volgende redenen spelen een belangrijke rol:

  • Bij Ledika wordt gouden bedrading gebruikt

Vaak wordt koperen bedrading gebruikt omdat dit goedkoper is dan goud. Ledika gebruikt gouden draden die een grotere energiestroom kunnen verdragen. LED-verlichting gaat daardoor langer mee en minder snel kapot.

  • Bij Ledika wordt een grotere LED-chip gebruikt

Ledika gebruikt een grotere LED-chip dan u normaal ziet. De lichtopbrengst is hierdoor een stuk beter en ook warmte wordt beter afgevoerd. Door een grotere LED-chip wordt de levensduur van uw LED-schijnwerpers verhoogd.

  • LED-schijnwerpers van Ledika zijn waterbestendig

Bij Ledika zijn de LED-schijnwerpers goed bestand tegen water of condens. Ook binnen is dit prettig en zeker wanneer u de schijnwerpers in een vochtige omgeving plaatst. Onze LED-schijnwerpers zijn getest op waterbestendigheid en IP65 geclassificeerd.

Kiezen uit verschillende LED-schijnwerpers

Bij Ledhandel.nl kunt u kiezen uit verschillende LED-schijnwerpers. Alle LED-schijnwerpers zijn binnen te gebruiken.

De nieuwste generatie van Ledika wordt in wit uitgevoerd. De schijnwerpers zijn perfect in het afvoeren van warmte en dat komt de levensduur ten goede. LED-schijnwerpers zijn onder andere te gebruiken voor in de tuin, op een parkeerterrein als bouwlamp en voor tal van andere toepassingen. LED-schijnwerpers besparen tot 80% energie in vergelijking met halogeen.

Wanneer u een LED-schijnwerper in een warmere witte tint zoekt heeft Ledhandel.nl daarin een breed aanbod. Warm wit is geschikt voor in bijvoorbeeld portieken of op andere locaties waar warmer licht wenselijk is.

Om energie te besparen is een PIR sensor zeer doeltreffend. Bij een bewegingssensor gaat uw LED-schijnwerper alleen aan wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Daardoor kunt u met de (al zeer zuinige) LED-verlichting nog meer energie besparen.

RGB LED-schijnwerpers kunnen in allerlei verschillende kleuren licht uitstralen. Bij alle RGB schijnwerpers wordt tevens een afstandsbediening meegeleverd om het systeem op afstand te besturen.

Gebruikt u een LED-schijnwerper als bouwlamp of wilt u om een andere reden mobiel zijn? Kies dan voor een draagbare LED-schijnwerper. De variant van Ledhandel.nl is zeer eenvoudig in het gebruik en uiterst zuinig. U kunt de lamp binnen enkele uren opladen en hem 2 tot 4 uur gebruiken. Klik op de bovenstaande link voor meer informatie.

Bronnen:
https://www.nu.nl/duurzaam/2523123/led-verlichting-gaat-domineren.html
https://nl.wikipedia.org/wiki/Led