opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

De woning is veel minder aantrekkelijk voor inbraak wanneer u de tuin goed verlicht en uiteraard brengt het ook sfeer met zich mee.

Tuinverlichting geeft een gezellige sfeer als het donker is en ook voor de beveiliging van uw woning kan het een grote bijdrage leveren. De woning is veel minder aantrekkelijk voor inbraak wanneer u de tuin goed verlicht en wanneer u een bewegingssensor met LED-lampen gebruikt vraagt dit nauwelijks energie.

LED-lampen met bewegingssensor

Wanneer iemand de tuin betreedt zal LED-verlichting automatisch inschakelen. Een bewegingssensor met LED-verlichting kunt u eenvoudig verkrijgen via de bouwmarkt of via diverse webwinkels als die van ons. U kunt kiezen voor een huismerk van de bouwmarkt, voor een A-merk als Philips of voor een kwalitatief merk dat tevens laag geprijsd is als Ledika. Ledika is voordeliger dan de meeste bekende merken en met dit merk boet u niet in op kwaliteit. Ga naar onze webwinkel via de homepage en kom direct in aanraking met ons assortiment.
 

LED-verlichting in vergelijking met andere tuinverlichting

Bij tuinverlichting kunt u kiezen uit halogeenlampen, spaarlampen of LED-lampen. De gloeilamp is het minst energiezuinig en LED-verlichting doet het qua verbruik het best. Soms kiest men niet voor LED-verlichting door de hogere aanschafprijs en de kleur van het licht. Over het algemeen is LED-verlichting iets witter, maar de laatste jaren is er qua techniek veel veranderd en is er ook geler licht met LED mogelijk.

Voor tuinverlichting is het van belang dat het systeem waterdicht is aangelegd. Het aanleggen van infrastructuur brengt graafwerk en andere werkzaamheden met zich mee, waarschijnlijk zijn de kosten hiervan nog hoger dan voor het aanleggen van de verlichting zelf. Schakel een elektricien in om u hierbij te begeleiden, want wanneer u tuinverlichting op de verkeerde manier aansluit ontstaat er al snel kortsluiting.

Benodigdheden LED-verlichting voor in de tuin

Voor LED-verlichting in de tuin heeft u allerlei benodigdheden nodig. Eerst is het van belang om te bepalen welke verlichting u precies wilt aanleggen en op welke locaties. Wanneer u dit heeft bepaald is het mogelijk om af te stemmen welke bekabeling er nodig is en op welke manier dit geïnstalleerd wordt. Een klusjesman of elektricien kan u vervolgens van dienst zijn om het geheel te installeren. Ligt de bekabeling er al? Dan moet u eventueel de fittingen aanpassen of kunt u oude verlichting direct vervangen voor LED-verlichting. Stem ook de bewegingssensoren af op uw systeem en sluit deze aan.

Bij Ledhandel.nl staan alle outdoor artikelen eenvoudig gesorteerd. Bij elk product wordt aangegeven of het waterdicht is en of u het voor in de tuin kunt gebruiken. In onze webwinkel vindt u allerlei verschillende LED-spots, bekabeling en andere benodigdheden.

Tuinverlichting met bewegingssensor en zonne-energie

Tuinverlichting is uitstekend voor zonne-energie. Met kleine zonnepanelen kunt u overdag zonlicht omzetten tot energie en dit in de avond gebruiken voor de verlichting van uw tuin.

Bronnen:
https://www.dichtbij.nl/eindhoven/lifestyle/winkelen/artikel/4151696/goede-tuinverlichting-weert-inbrekers.aspx
https://www.bouwenwonen.net/tuin/read.asp?id=38192&content=Langer-zicht-op-uw-eigen-tuin